Bekijk hier het laatste nieuws vanuit de fruittuin!

12 november 2022

Bent u opzoek naar een leuk, uniek, zelfgemaakt cadeau? Kijk niet verder!
In onze verkoopschuur hebben wij weer een voorraad vogelhuisjes, thermometers, logeereenden en jam. Daarnaast liggen er ook nog leuke cadeautjes waarvan de opbrengt volledig naar KiKa gaat. Zien we u snel?

1 oktober 2022

We zijn op volle sterkte!

Er zijn weer walnoten en dijkman's zoet appels voor de hete bliksem. Heeft u er ook zo'n zin in? Ons assortiment appels: elstar, jonagold, junami, goudreinetten en dijkman's zoet. Onze peren: conference en gieser wildeman. Zoals u ziet voor iedereen zit er wel iets tussen.
Zien we u snel?

14 september 2022

Het kan niet op! Weer 2 nieuwe fruitsoorten in de verkoopschuur.
De Goudreinetten appels en de Gieser Wildeman stoofperen liggen op u te wachten. Voor de grootverbruikers hebben we een mooie aanbieding. Een kist met 10 kilo voor €10,-. Dit zolang de voorraad strekt. Graag vantevoren een berichtje sturen dan worden ze vers voor u geplukt. Tot ziens.

7 september 2022

Er zijn logés bij de fruittuin, namelijk de logeereenden! Deze grote familie van eenden zal een onderdeel vormen van ons aanbod in verkoopschuur.

Naast ons fruit, vogelhuisjes en thermometers hebben we nu ook logeereenden in ons aanbod. Een variatie van vele eenden uit diverse groottes en beroepen trekken graag bij u in en zijn zeer geschikt om uw huis van nog meer gezelligheid te voorzien!

Bijgevoegd aan dit bericht ziet u slechts een kleine greep uit ons aanbod. We echter veel meer soorten logeereenden. Voor een compleet overzicht kunt u hier terecht.
Ook goed om te weten: de eenden zijn handgemaakt en komen uit een duurzaam beheerd bos (FSC-gecertificeerd).

Komt u binnenkort een of meerdere eenden adopteren?

2 september 2022

We hebben ze weer!! Elstar appels.

De lekkere Elstar appels liggen op u te wachten. Ze hebben volop geprofiteerd van de zon. Er zijn ook weer Conference handperen. De bramen en rode bessen zijn helaas op.
Tot gauw.

20 augustus 2022

Lekkere handperen, Triumph de Vienne

Nieuw in het assortiment deze lekkere handperen. Aankomende week de laatste rode bessen en bramen. Over een paar weken komt weer het herfst fruit.

13 augustus 2022

We hebben weer lekkere zomerappels!
Het zijn Delcorf appels. Een bijzonder smakelijke, sappige appel. Maar tijdelijk verkrijgbaar, dus niet te lang wachten.

We hebben weer een nieuwe service om het u nog makkelijker te maken. Betalen via een QR code. Er wordt al veel gebruik gemaakt van het tikkie verzoek maar dit is nog makkelijker voor u. Geen gedoe meer met (klein)geld. Wanneer u een smartphone heeft waarop u kunt internetbankieren en de mogelijkheid heeft om een QR code te scannen dan is dit ideaal voor u. Probeer het eens uit. We willen u wel even uitleggen hoe het werkt. Gebruik dan de bel in de verkoopschuur. U zult zelf ervaren hoe simpel en makkelijk het is. Nooit te oud om te leren!!

26 juli 2022

In verband met de regen van vanmorgen zijn we later begonnen met plukken. U kunt ervan profiteren: morgen hebben we namelijk hierdoor nog behoorlijk wat verse pruimen!
Verser kan niet, 's morgens op het land, 's middags in uw hand!

Om pruimen te reserveren, stuur gerust een berichtje.

Tot slot willen we een moment nemen om u te bedanken voor alle leuke opmerkingen en complimenten over onze verkoopschuur. We vinden het altijd leuk om te horen, en het geeft ons heel veel positieve energie!

25 juli 2022

Alle pruimenliefhebbers opgelet! Morgen krijgen we weer behoorlijk wat lekkere rijpe Opal pruimen, lekker om bijvoorbeeld jam mee te maken. Wilt u er nog van genieten? Kom dan langs en sla uw slag!
De pruimen staan morgen vanaf 10 uur versgeplukt voor u klaar. Wanneer u er jam van wilt maken kunt u een
berichtje sturen, dan reserveren wij ze voor u. Na morgen komen er geen hele grote hoeveelheden pruimen meer.

24 juli 2022

Het fruitseizoen is in volle gang! We zijn drukker dan ooit bezig met het plukken van ons rijpe fruit.
De afgelopen dagen is het ontzettend druk geweest in onze verkoopschuur, allemaal pruimenliefhebbers meldde zich! Het is alleen ontzettend jammer dat er dit jaar maar heel weinig pruimen zijn. Daardoor komen helaas mensen soms voor niks. De aankomende week komen er elke dag nog wel wat pruimen, maar op is op is hierbij de regel.

Een lichtpuntje: we hebben gelukkig wel meer heerlijke bramen en rode bessen. Kijk voor ons aanbod op de productengallerij.

20 juli 2022

Belangrijke mededeling met betrekking tot onze openingstijden:
Met ingang van 7 augustus zijn we op zondag gesloten. Onze openingstijden op alle andere dagen van de week blijven ongewijzigd.

2 juli 2022

Ze zijn er weer! Lekkere kruisbessen.
Er zijn even geen rode bessen meer. De vroege Jonkheer van Tets bessen zijn geplukt en het is even wachten op de volgende soort. Wanneer het zover is laten we het direct weten.
We krijgen veel complimenten over de kersen. Daar worden we blij van.
Voorlopig hebben we ze volop. Kom ze zelf eens proeven en oordeel zelf.
Nog even een reminder. Op onze website fruittuinvanholland.nl staat het actuele aanbod.

23 juni 2022

Nu ook rode bessen in de verkoopschuur. Mooie grote bessen. Heel gezond en lekker.
Volgende week zijn de kruisbessen aan de beurt. Dus nog even geduld.

20 juni 2022

Kersen tijd 🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒

U heeft er even op moeten wachten maar vanaf 21 juni hebben we weer lekkere kersen. We beginnen met merchant kersen. De moeite waard om even langs te komen.

We hebben nog steeds aardbeitjes, verschillende soorten appels en nieuwe oogst Frieslander aardappelen. Aan het eind van deze week beginnen we ook met het plukken van de rode bessen en kruisbessen. Wanneer het zover is hoort u het. Zoals u kunt zien is het aanbod gevarieerd.

Een foto van vroeger uit de kersen pluk tijd. Gaat tegenwoordig een stuk makkelijker.

15 mei 2022

Ze zijn er weer! Kleine, lekkere aardbeitjes. Ze liggen op u te wachten in de verkoopschuur. Heeft u er ook zo'n zin in?Omdat het nieuwe fruitseizoen is begonnen zijn de vaste openingstijden gewijzigd. Dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 20.00 uur en op zondag en maandag van 13.00 uur tot 20.00 uur. Buiten de vaste openingstijden kunt u ook terecht wanneer de deur open is. Zorg er dan wel voor dat u gepast geld bij u heeft.

27 maart 2022

Door het prachtige weer de van de afgelopen dagen staan de eerste narcissen in bloei. Géén gewone, maar gevuldbloemige (geurende) narcissen in allerlei kleuren.

Wilt u zelf van deze mooie narcissen in huis halen? Dan kunt u ze vanaf nu halen in de verkoopschuur.
U mag ze ook zelf plukken op vrijdag, zaterdag en zondag van 11 tot 16 uur. Dan kunt u ook genieten van al het moois en de al bloeiende fruitbomen.

24 december 2021

Alweer een jaar voorbij! Een jaar waarin veel gebeurd is, maar laten we er maar niet teveel in blijven hangen. Zoals u weet, eerst komt het zuur en daarna pas het zoet. Het zuur hebben we inmiddels gehad, en we kunnen nu hopen op veel lekker zoet fruit in 2022.

Dit jaar zijn we begonnen met de verkoop van ons fruit en andere producten in onze verkoopschuur. Een beslissing die vele klanten goed is bevallen, en daarom ons ook. We hebben veel complimentjes hierover gekregen en dit doet ons erg goed. Dank daarvoor! Ook voor de dagjesmensen is dit een welkome onderbreking voor tijdens fiets- of wandeltocht. Een aangename verrassing om eens rond te kunnen kijken.

Voor wie het niet weet, we werken nog steeds op basis van zelfbediening. U pakt wat u wilt hebben, rekent af en gaat naar huis met onze producten. Mocht het nodig zijn, zijn wij er slechts met een druk op de bel om u te helpen. Makkelijker kunnen we het niet maken!

Voor ons draait de verkoop niet om het geld, maar om u met een stukje service tevreden naar buiten te zien gaan. Dit geeft een hoop voldoening voor ons team!

We hopen in 2022 op dezelfde voet door te kunnen gaan met veel enthousiasme en passie. Zo hebben we dit jaar onder andere narcissenbollen geplant waar volgend jaar prachtige en heerlijk geurende bloemen uit komen.
We zijn van plan om u aankomend voorjaar ook de mogelijkheid te geven om zelf een boeket te plukken. Met een beetje geluk staan dan ook de fruitbomen weer in bloei! Meer informatie hiervoor volgt ter zijner tijd.

Dan rest ons nog één ding, en dat is om u hartelijk te bedanken voor uw klandizie het afgelopen jaar! We hopen dat u ons in 2022 weer weet te vinden. Fijne feestdagen toegewenst en een fruitvol 2022 namens team Fruittuin van Holland!